MOMENT CREW består av stjärnor. De är utvalda, unika och fantastiska frisörer. De har alla förmågan att lyssna, konsultera och utföra sitt yrke på allra bästa sätt. De är experter på nya och klassiska tekniker.

Vi arbetar gärna nära det naturliga, på så vis skapar vi vackra och hållbara resultat med minimalt slitage. Vi arbetar långsiktigt med dig som kund och lägger gärna en plan för din hårvård. Härliga förändringar med hållbara resultat som är föränderliga med tiden och anpassade till rådande trender. Vi älskar när din nya färg eller klippning passar just dig!  

Vi har koll på vad som gäller just nu och även vad som väntar runt hörnet. Följ oss gärna på Instagram på @sparklingmoment.se för att se jobben vi gör just nu. Kanske hittar du något inspirerande där?! 

Lisa
Founder, CEO, Creative Director & Marketing

Elin
Founder, Human Resources & Marketing

Therese
Master Stylist

Maria
Master Stylist

Sara
Top Stylist

Mathilde
Top Stylist

Felicia
Top Stylist

Sandra
Top Stylist

Paulina
Stylist

Nathalie
Stylist

Jennifer
Stylist

Mia
Trainee

Hanna
Fixer

De olika nivåerna på MOMENTS frisörer! 

TRAINEE
MOMENTS Trainee har avlagt godkänt slutprov på frisörutbildningen och gör nu sina timmar hos oss för att bli en fullt behörig frisör. Behandlingen kan ta upp till 50 % längre tid än vad MOMENTS övriga frisörer beräknar. Priset är rabatterat.

STYLIST
MOMENTS Stylister är utvalda och antingen nya på MOMENT, eller är relativt nyutbildade frisörer men med mycket god kunskap och höga mål i sikte. 

TOP STYLIST 
MOMENTS Top Stylister har både erfarenhet och mycket goda kunskaper inom frisöryrket. Både från vidareutbildningar och genom sitt arbete på MOMENT eller tidigare arbetsplatser. De har mycket god kunskap inom färg- och klippteknik och ett stort engagemang för utbildning och ökad kunskap. En frisör på väg mot toppen.  

MASTER STYLIST 
MOMENTS Master Stylister har många års erfarenhet och mycket hög kunskapsnivå inom frisöryrkets alla områden. Kontinuerlig utbildning och fantastiskt engagemang gör att de har förmågan att lösa även tuffare utmaningar och tar sig an större projekt med lugn och pondus. De är helt enkelt mästare. 

CREATIVE DIRECTOR
MOMENTS Creative Director är en av våra grundare. Lisa har med snart 30 års erfarenhet och outtömlig energi och kärlek till sitt yrke tagit frisöryrket till en ny nivå! Hon är utmanar sig så ofta hon kan och är därför själv under ständig utveckling. Detta gör att hon med stort engagemang arbetar med att kvalitetssäkra, utbilda och leda MOMENTS frisörer framåt! 

Scroll to Top