LAGUPPSTÄLLNING

Lisa Wirström - Founder, CEO, Creative Director & Marketing

Lisa är MOMENTS ägare, inspirerande entreprenör och omåttligt populära frisör! Med snart 25 års erfarenhet av frisöryrket och med en mängd vidareutbildningar och en ständig strävan om att ge sina kunder mer än bara ett härligt hår så är ett besök hos Lisa något att längta efter. It´s a Sparkling Moment! Under senare år har Lisa arbetat på de internationella modeveckorna med fantastiska shower och människor, vi ser fram emot att följa hennes resa. Lisa älskar hår, mode, träning, resor och sin härliga familj och har minst 1000 järn i elden samtidigt! #lisasdygnhartrettiofyratimmar

Elin Kringstad - Founder, Human Resources & Marketing

Elin är MOMENTS ägare, personalvetare och sprudlande företagare med ett otroligt engagemang i sitt företag, i sina medarbetare och i sina kunder! Att starta ett nytt fantastiskt salongs- och butikskoncept, köpa en stor tomt för att riva och bygga hus på, samtidigt som hon på kort tid föder två barn känns helt enkelt som en lagom tuff utmaning för Elin. Enligt Elin så löser sig nämligen allt…! #detärbaraatthållanäsanöverytan

Mathilde - Stylist

Mathilde kommer ifrån Norge där hon år 2010 blev färdig med sin frisörutbildning. Efter det har hon arbetat både i Tyskland och i Australien! Mathilde tycker både om att arbeta klassiskt och med de allra senaste teknikerna inom balayage osv, naturliga resultat ligger henne varmt om hjärtat!

Kommunikationen med kunden och att hon får jobba både praktisk och kreativt är det som Mathilde älskar mest med yrket!

När Mathilde är ledig reser hon gärna till någon ny plats för att få inspiration och uppleva atmosfären och matkulturen!

Fanny- Stylist

Fanny är en Sundbybergstjej som arbetat som frisör sedan 2013. Hon älskar att vara kreativ, utbilda sig och att lära sig nytt. Hon tycker väldigt mycket om att arbeta med herrklippningar, färgförändringar och att förändra med löshår!

Fannys intressen utanför MOMENT är träning och att umgås mycket med vänner och familj.

Sara- Stylist

Sara är en mycket proffsig, ödmjuk och kreativ frisör som sätter dig som kund i fokus. Hon älskar färg i alla former, särskilt stora förändringar! Hon har arbetat som frisör sedan 2006 och har därför samlat på sig massor av erfarenhet.
Sara älskar att att resa, vara i skogen, laga mat och umgås med vänner och familj! När hon är uttråkad är en spännande favoritsyssla att frisera sin hund Holly!

Maria - Top Stylist

Att gå till Maria får dig som kund att känna dig i trygga händer, oavsett om du vill klippa topparna eller göra en stor och härlig förändring. Maria har lång erfarenhet inom hår, makeup och styling, både på salong och som frilansare. Hon är utbildad till både frisör och sömmerska och på fritiden ägnar hon sig gärna åt att sy och redesigna vintageplagg. Inspiration hämtas gärna från 60- och 70-talet och hon växlar säkert mellan klassiskt och ytterligheter. Att hon naturligt kan kombinera hår och mode på MOMENT gjorde att hon landade hos oss!

Sofia - Top Stylist

Sofia är en skärgårdstös från Roslagen som praktiskt taget har vuxit upp på salong. Nu har hon flyttat till Stockholm och börjar arbeta hos oss på MOMENT! Hon blev klar med sin utbildning 2009 och har arbetat i yrket som hon tycker är världens bästa sedan dess!
Det hon tycker är allra roligast med yrket just nu är alla nya roliga slingtekniker, balayage och klippningar. Sofia är även utbildad makeupartist och älskar även denna del av yrket.
Sofia är väldigt kreativ och mycket noggrann. Förutom intresset för frisöryrket så älskar hon tung styrketräning och är dessutom utbildad kostrådgivare!
Hon är helt enkelt en mycket inspirerande person!

Therese - Master Stylist

Therese är MOMENTS enda fembarnsmamma. High five på den! Hon har arbetat som frisör sedan -97 och älskar sitt yrke. Noggrannare frisör får du leta efter! Hon har sina rötter i Bergslagen och älskar att utvecklas, både professionellt och själsligt. Therese älskar att umgås med sin familj och med sina vänner. För att fylla på med energi tar hon gärna långa promenader. #varsakharsintid

Anna - Master Stylist

Anna är MOMENTS erfarna och superduktiga frisör som alltid är glad och energisk! Hon älskar att resa och inspireras av olika kulturer och miljöer. Hon tycker att det är viktigt att tillsammans med sin kund komma fram till vad som passar till just den kunden. För henne är både färg och klippning lika roligt och tycker att det är extra roligt att se helheten tillsammans med kundens stil. Hon brinner för service och välmående!

Helena - Massör och spaterapeut

Helena är diplomerad massage- och spaterapeut. Även certifierad massör av svenska branschrådet. Hos Helena kan du få allt ifrån avslappnande spamassage till behandlade massageterapi. Behandlingen anpassas efter dina önskemål och behov. Hon brinner för träning, hälsa och friskvård och är även gruppträningsinstruktör. Att hjälpa, inspirera och motivera människor att må bättre är helt fantastiskt tycker hon. Hon har världens bästa jobb enligt henne själv!