LAGUPPSTÄLLNING

Lisa Wirström - Founder, CEO, Creative Director & Marketing

Lisa är MOMENTS ägare, inspirerande entreprenör och omåttligt populära frisör! Med snart 25 års erfarenhet av frisöryrket och med en mängd vidareutbildningar och en ständig strävan om att ge sina kunder mer än bara ett härligt hår så är ett besök hos Lisa något att längta efter. It´s a Sparkling Moment! Under senare år har Lisa arbetat på de internationella modeveckorna med fantastiska shower och människor, vi ser fram emot att följa hennes resa. Lisa älskar hår, mode, träning, resor och sin härliga familj och har minst 1000 järn i elden samtidigt! #lisasdygnhartrettiofyratimmar

Elin Kringstad - Founder, Human Resources & Marketing

Elin är MOMENTS ägare, personalvetare och sprudlande företagare med ett otroligt engagemang i sitt företag, i sina medarbetare och i sina kunder! Att starta ett nytt fantastiskt salongs- och butikskoncept, köpa en stor tomt för att riva och bygga hus på, samtidigt som hon på kort tid föder två barn känns helt enkelt som en lagom tuff utmaning för Elin. Enligt Elin så löser sig nämligen allt…! #detärbaraatthållanäsanöverytan

Anna - Master Stylist

Anna är MOMENTS erfarna och superduktiga frisör som alltid är glad och energisk! Hon älskar att resa och inspireras av olika kulturer och miljöer. Hon tycker att det är viktigt att tillsammans med sin kund komma fram till vad som passar till just den kunden. För henne är både färg och klippning lika roligt och tycker att det är extra roligt att se helheten tillsammans med kundens stil. Hon brinner för service och välmående!

Therese - Master Stylist

Therese är MOMENTS enda fembarnsmamma. High five på den! Hon har arbetat som frisör sedan -97 och älskar sitt yrke. Noggrannare frisör får du leta efter! Hon har sina rötter i Bergslagen och älskar att utvecklas, både professionellt och själsligt. Therese älskar att umgås med sin familj och med sina vänner. För att fylla på med energi tar hon gärna långa promenader.
#varsakharsintid

Christine - Top Stylist

Christine är MOMENTS glada, humoristiska och superduktiga frisör med nära till skratt. Hennes vilja att ständigt utvecklas som frisör och kunna ge mer till dig som kund är stark. På fritiden kör hon hoj, leker med sina söta söner Hugo och Björn eller dricker champagne.

Christine är en riktig hejare på fantastiska flätor, soft ombre balayage och det är också henne man kommer till för spraytans, så, tveka inte att boka en tid hos Christine och smittas av hennes härliga energi!

Beatrice - Top Stylist

Bea älskar att utvecklas, vilket märks på hennes fantastiska och noggrant utförda arbeten. Vi spår en lysande karriär inom yrket! Modet och trenderna förändras ständigt och hon är snabb på bollen! Bea tror mycket på kommunikation och förståelse mellan frisör och kund, det skapar dem bästa resultaten. Hon är en glad och pigg “Early Bird” som älskar solen, gå PW’s, musik och omringas av nära och kära!

Maria - Top Stylist

Att gå till Maria får dig som kund att känna dig i trygga händer, oavsett om du vill klippa topparna eller göra en stor och härlig förändring. Maria har lång erfarenhet inom hår, makeup och styling, både på salong och som frilansare. Hon är utbildad till både frisör och sömmerska och på fritiden ägnar hon sig gärna åt att sy och redesigna vintageplagg. Inspiration hämtas gärna från 60- och 70-talet och hon växlar säkert mellan klassiskt och ytterligheter. Att hon naturligt kan kombinera hår och mode på MOMENT gjorde att hon landade hos oss!

Sofia - Stylist

Sofia är en skärgårdstös från Roslagen som praktiskt taget har vuxit upp på salong. Nu har hon flyttat till Stockholm och börjar arbeta hos oss på MOMENT! Hon blev klar med sin utbildning 2009 och har arbetat i yrket som hon tycker är världens bästa sedan dess!
Det hon tycker är allra roligast med yrket just nu är alla nya roliga slingtekniker, balayage och klippningar. Sofia är även utbildad makeupartist och älskar även denna del av yrket.
Sofia är väldigt kreativ och mycket noggrann. Förutom intresset för frisöryrket så älskar hon tung styrketräning och är dessutom utbildad kostrådgivare!
Hon är helt enkelt en mycket inspirerande person!

Mathilde - Stylist

Mathilde kommer ifrån Norge där hon år 2010 blev färdig med sin frisörutbildning. Efter det har hon arbetat både i Tyskland och i Australien! Mathilde tycker både om att arbeta klassiskt och med de allra senaste teknikerna inom balayage osv, naturliga resultat ligger henne varmt om hjärtat!

Kommunikationen med kunden och att hon får jobba både praktisk och kreativt är det som Mathilde älskar mest med yrket!

När Mathilde är ledig reser hon gärna till någon ny plats för att få inspiration och uppleva atmosfären och matkulturen!

Yanina - Trainee (frisör)

Yanina har gjort klart sin utbildning på Svenska Frisörskolan och gör nu sin tid som trainee hos oss på MOMENT! Förutom att hon är en mycket duktig frisör-trainee och har ett stort intresse för det kreativa så är färg och form något som hon gärna utvecklar tillsammans med sina kunder. Hon är lyhörd och strävar alltid efter att ge god service och hjälpa dig som kund att hitta din egen stil där du får känna dig extra fin och sedd.

På fritiden umgås hon med familj och vänner. Yanina älskar musik, resor, mat, mode, böcker, människor, och sköna promenader. Ett gott skratt förlänger livet sägs det, därför är detta min favoritträning!

Helena - Massör

Helena är diplomerad massage- och spaterapeut. Även certifierad massör av svenska branschrådet. Hos Helena kan du få allt ifrån avslappnande spamassage till behandlade massageterapi. Behandlingen anpassas efter dina önskemål och behov. Hon brinner för träning, hälsa och friskvård och är även gruppträningsinstruktör. Att hjälpa, inspirera och motivera människor att må bättre är helt fantastiskt tycker hon. Hon har världens bästa jobb enligt henne själv!

Evelina

Evelina är MOMENTS serviceproffs och hon arbetar förutom i våra butiker med spraytan och Shellac. Evelina har stenkoll på gällande trender och vet ofta vad som passar varje enskild kund innan de ens själva vet det! Evelina är även delaktig i MOMENTS olika event och är en mästare i köket med fantastiska idéer!