LAGUPPSTÄLLNING

Lisa Wirström - Founder, CEO, Creative Director & Marketing

Lisa är MOMENTS ägare, inspirerande entreprenör och omåttligt populära frisör! Med snart 25 års erfarenhet av frisöryrket och med en mängd vidareutbildningar och en ständig strävan om att ge sina kunder mer än bara ett härligt hår så är ett besök hos Lisa något att längta efter. It´s a Sparkling Moment! Under senare år har Lisa arbetat på de internationella modeveckorna med fantastiska shower och människor, vi ser fram emot att följa hennes resa. Lisa älskar hår, mode, träning, resor och sin härliga familj och har minst 1000 järn i elden samtidigt! #lisasdygnhartrettiofyratimmar

Elin Kringstad - Founder, Human Resources & Marketing

Elin är MOMENTS ägare, personalvetare och sprudlande företagare med ett otroligt engagemang i sitt företag, i sina medarbetare och i sina kunder! Att starta ett nytt fantastiskt salongs- och butikskoncept, köpa en stor tomt för att riva och bygga hus på, samtidigt som hon på kort tid föder två barn känns helt enkelt som en lagom tuff utmaning för Elin. Enligt Elin så löser sig nämligen allt…! #detärbaraatthållanäsanöverytan

Julia Holmström - Master Stylist & Store Manager

Ljuva, härliga Julia är en kreativ själ som älskar yoga, foto, resor och hämtar inspiration av nya miljöer och mötet med människor på olika sätt. Hon älskar hur mode och trender förändras och hur man själv kan plocka upp det man gillar. Julia började arbeta hos oss på MOMENT som omåttligt populär frisör och butiksstylist! Nu arbetar Julia som Master Stylist och Butikchef på MOMENT i Äppelviken.

Anna Björklund - Master Stylist

Anna är MOMENTS erfarna och superduktiga frisör som alltid är glad och energisk! Hon älskar att resa och inspireras av olika kulturer och miljöer. Hon tycker att det är viktigt att tillsammans med sin kund komma fram till vad som passar till just den kunden. För henne är både färg och klippning lika roligt och tycker att det är extra roligt att se helheten tillsammans med kundens stil. Hon brinner för service och välmående!

Therese Skaret Wadenius - Master Stylist

Therese är MOMENTS enda fembarnsmamma. High five på den! Hon har arbetat som frisör sedan -99 och älskar sitt yrke. Noggrannare frisör får du leta efter! Hon har sina rötter i Bergslagen och älskar att utvecklas, både professionellt och själsligt. Therese älskar att umgås med sina vänner och att träna då hennes intresse för hälsa är stort, inifrån och ut. #varsakharsintid

Therése Andersson - Master Stylist

Therése har arbetat som frisör sedan 2003. Det bästa med yrket tycker hon är att kombinera trender med det klassiska och att hon får anpassa sina kunskaper efter varje kunds behov. Hon eftersträvar alltid att kunden får en professionell och en välutförd behandling. Ett MOMENT helt enkelt! Hjärtat klappar lite extra för naturliga och hållbara resultat. Therése älskar att resa, inspireras av olika kulturer, mat och möten. Hon spenderar ledig tid med familj och vänner, gärna ute i naturen.

Christine Degen - Top Stylist

Christine är MOMENTS glada, humoristiska och superduktiga frisör med nära till skratt. Hennes vilja att ständigt utvecklas som frisör och kunna ge mer till dig som kund är stark. På fritiden kör hon hoj, leker med sina söta söner Hugo och Björn eller dricker champagne.

Christine är en riktig hejare på fantastiska flätor, soft ombre balayage och det är också henne man kommer till för spraytans, så, tveka inte att boka en tid hos Christine och smittas av hennes härliga energi!

Beatrice Törnros - Top Stylist

Bea älskar att utvecklas, vilket märks på hennes fantastiska och noggrant utförda arbeten. Vi spår en lysande karriär inom yrket! Modet och trenderna förändras ständigt och hon är snabb på bollen! Bea tror mycket på kommunikation och förståelse mellan frisör och kund, det skapar dem bästa resultaten. Hon är en glad och pigg “Early Bird” som älskar solen, gå PW’s, musik och omringas av nära och kära!

Therese Öhman - Top Stylist

Efter att ha bott i Sundbyberg i 36 år och gjort många års frisörarbete i stan så arbetar hon nu här på MOMENT i Signalfabriken! En äkta sundbybergare stärker nu alltså upp MOMENT CREW! Det var en barndomsdröm som gick i uppfyllelse då Therese 2005 blev frisör.
Hon älskar blandningen av att vara kreativ samtidigt som kontakten med människor och ta del av andras livserfarenhet driver henne. En stund i hennes stol är ett SPECIAL MOMENT. Therese spenderar sin lediga tid med familj och vänner och älskar musik och seriefrossande!

Maria - Stylist

Att gå till Maria får dig som kund att känna dig i trygga händer, oavsett om du vill klippa topparna eller göra en stor och härlig förändring. Maria har lång erfarenhet inom hår, makeup och styling, både på salong och som frilansare. Hon är utbildad till både frisör och sömmerska och på fritiden ägnar hon sig gärna åt att sy och redesigna vintageplagg. Inspiration hämtas gärna från 60- och 70-talet och hon växlar säkert mellan klassiskt och ytterligheter. Att hon naturligt kan kombinera hår och mode på MOMENT gjorde att hon landade hos oss!

Annie Grahn - Stylist

Annie Grahn är en smålänning med ett mycket stort och härligt engagemang i människor. Annie brinner för att ge bästa möjliga service och bidrar till god atmosfär och positiv stämning. Hon är en mycket driven person med bred kompetens och vilja att ständigt utvecklas. På fritiden umgås hon gärna med vänner & familj. Annie spenderar också gärna tid inom ideella verksamheter & har en kärlek för snabba bilar! När det kommer till hennes lysande frisörskills så är hon en riktigt stjärna på blonda färger och extensions!

Helena Edenborg- Massör

Helena är diplomerad massage- och spaterapeut. Även certifierad massör av svenska branschrådet. Hos Helena kan du få allt ifrån avslappnande spamassage till behandlade massageterapi. Behandlingen anpassas efter dina önskemål och behov. Hon brinner för träning, hälsa och friskvård och är även gruppträningsinstruktör. Att hjälpa, inspirera och motivera människor att må bättre är helt fantastiskt tycker hon. Hon har världens bästa jobb enligt henne själv!