HÅLLBARHET

Vad menas egentligen med hållbarhet?

Något långsiktigt och med omtanke om framtiden tycker vi. Även utveckling känns viktigt för att någonting ska bli hållbart. Vårt mål är att bygga och driva en verksamhet framåt genom att sträva efter ständig utveckling. Vi vill driva en verksamhet där vi månar om framtiden på olika sätt. En framtid för MOMENT, våra medarbetare och partners.

Även ur ett större perspektiv. Vi har valt partners och varumärken som också tänker och agerar ur ett större perspektiv. Det som är bra för oss och vår miljö känns som en självklarhet för oss. Det är vår skyldighet att i alla fall försöka. Det är utmanande men spännande, och framförallt viktigt! Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

I vår bransch har det tidigare varit svårt att hitta tillräckligt bra alternativ. Där tanken är god, men produkten inte riktigt håller. MOMENT är ett salongs- och butikskoncept där vi noga valt ut fantastiska, eftertänksamma och spännande varumärken som vi hoppas att ni ska tycka om.

Vi har också bestämt att vi varje år ska göra en avsättning till en organisation som har detta som sin huvudsak. Att hjälpa där det som mest behövs. Detta kommer ni kunna läsa mer om i våra nyhetsbrev och i våra sociala medier framöver.

Kram från Elin Kringstad & Lisa Wirström

IMG_1680