Drömmen

Välkommen!

Drömmen. Den har ju alltid funnits där för oss båda. Drömmen om den perfekta salongen och butiken, där allt det vi själva tycker om finns! Att bygga ett koncept som kan få fortsätta växa och förändras tillsammans med oss känns faktiskt som en dröm.

Även om den här branschen till stor del handlar om utsidan så har det alltid varit viktigt för oss att våra kunder känner sig sedda. Att de känner sig vackra, glada och påfyllda efter ett besök hos oss. Både på insidan och utsidan. Det är en alldeles speciell stund. Därav har vi valt det engelska namnet MOMENT!

Vi är båda entusiastiska, energiska och ofta varandras motpoler. Med våra olika bakgrunder och egenskaper och med stor respekt för varandra, är vi övertygade om att vi kan ge våra kunder något mer.

MOMENT erbjuder ett genomtänkt salongs- och butikskoncept i en härlig miljö med väl utvalda varumärken, medarbetare och partners! MOMENT andas hållbarhet, så långt det är möjligt på alla plan. MOMENT månar om kunder, medarbetare och partners och vår önskan är att de ska följa oss på en lång och spännande resa. I september 2015 öppnade vi MOMENT Signalfabriken och 1 september 2017 slog vi upp portarna till lillasyster MOMENT Äppelviken. Vi älskar det, och tänk att vi får ha så här kul på jobbet! En sak är säker, det känns som att vår resa bara har börjat.

A Sparkling Moment by us.
Elin Kringstad & Lisa Wirström

IMG_1677