LAGUPPSTÄLLNING

Lisa Wirström- Founder, CEO, Fire starter & MOMENT Creative Director

Lisa är MOMENTS ägare, inspirerande entreprenör och omåttligt populära frisör! Med snart 25 års erfarenhet av frisöryrket och med en mängd vidareutbildningar och en ständig strävan om att ge sina kunder mer än bara ett härligt hår så är ett besök hos Lisa något att längta efter. It´s a Sparkling Moment! Under senare år har Lisa arbetat på de internationella modeveckorna med fantastiska shower och människor, vi ser fram emot att följa hennes resa. Lisa älskar hår, mode, träning, resor och sin härliga familj och har minst 1000 järn i elden samtidigt! #lisasdygnhartrettiofyratimmar

Elin Kringstad - Founder, HR & Fire fighter

Elin är MOMENTS ägare, personalvetare och sprudlande företagare med ett otroligt engagemang i sitt företag, i sina medarbetare och i sina kunder! Att starta ett nytt fantastiskt salongs- och butikskoncept, köpa en stor tomt för att riva och bygga hus på, samtidigt som hon på kort tid föder två barn känns helt enkelt som en lagom tuff utmaning för Elin. Enligt Elin så löser sig nämligen allt…! #detärbaraatthållanäsanöverytan

Jessica Davinski- Master Stylist, frisör & MOMENT Color Director

Jessica är MOMENTS superproffsiga ”jordenruntresande” frisör och färgtekniker med uppdrag världen över. Ena veckan utbildar hon frisörer i Holland, andra veckan jobbar hon på scen i Mexico för att den tredje veckan avsluta med ett uppdrag för Miss Universe i USA. Hon arbetar hos oss några dagar i veckan så först till kvarn! När hon inte arbetar med hår lägger hon sin tid med sin familj och på gymmet.

Julia Holmström- Master Stylist, frisör

Ett av våra senaste tillskott är ljuva Julia! Hon älskar att resa och bli inspirerad av nya miljöer och mötet med människor. Hon älskar mode och gillar hur mode och trender förändras, och hur man själv kan plocka upp det man gillar. Precis på samma sätt gillar hon att jobba med hår!

Anna Björklund- Master Stylist, frisör

Anna är MOMENTS erfarna och superduktiga frisör som alltid är glad och energisk! Hon älskar att resa och inspireras av olika kulturer och miljöer. Hon tycker att det är viktigt att tillsammans med sin kund komma fram till vad som passar till just den kunden. För henne är både färg och klippning lika roligt och tycker att det är extra roligt att se helheten tillsammans med kundens stil. Hon brinner för service och välmående!

Therese Skaret Wadenius- Top Stylist, frisör

Therese är MOMENTS enda fyrabarnsmamma. High five på den! Hon har arbetat som frisör sedan -99 och älskar sitt yrke. Noggrannare frisör får du leta efter! Hon har sina rötter i Bergslagen och älskar att utvecklas, både professionellt och själsligt. Therese älskar att umgås med sina vänner och att träna då hennes intresse för hälsa är stort, inifrån och ut. #varsakharsintid

Christine Degen- Stylist, frisör

Christine är MOMENTS glada, humoristiska och superduktiga frisör med nära till skratt. Hennes vilja att ständigt utvecklas som frisör och kunna ge mer till dig som kund är stark. På fritiden kör hon hoj, leker med sin söta son Hugo eller dricker champagne.

Christine är en riktig hejare på fantastiska flätor, soft ombre balayage och det är också henne man kommer till för spraytans, så, tveka inte att boka en tid hos Christine och smittas av hennes härliga energi!

Emma Åsard- Master Stylist, fransar

Emma är MOMENTS energiknippe med stora ambitioner. Hon är proffsig och hennes positiva inställning till livet smittar av sig och lämnar dig med både fantastiska fransar och en härlig känsla. Emma är på MOMENT en helg i månaden och någon kväll i veckan och är hon ledig så tycker hon om att träffa vänner och träna.

Therése Andersson– Master Stylist, frisör

Therése har arbetat som frisör sedan 2003. Det bästa med yrket tycker hon är att kombinera trender med det klassiska och att hon får anpassa sina kunskaper efter varje kunds behov. Hon eftersträvar alltid att kunden får en professionell och en välutförd behandling (ett MOMENT :) ) och att hen lämnar salongen med en positiv upplevelse. Hjärtat klappar lite extra för naturliga och hållbara resultat. Therése älskar att resa, inspireras av olika kulturer, mat och möten. Hon spenderar ledig tid med familjen, vänner, naturen, inredning och hälsa/välmående.

Emelie Helling- Top Stylist, fransar

Emelie är MOMENTS energiska och superduktiga fransstylist. Förutom att hon älskar det kreativa skapandet av fransar trivs hon även med det sociala, att hon får lära känna sina kunder. När hon inte arbetar hos oss umgås hon med vänner, och hon har sedan ett par år tillbaka tränat och tävlat cheerleading på elitnivå.

Beatrice Törnros– Stylist, frisör

Bea är vårt senaste tillskott som förstärker laguppställningen på MOMENT! Hon är alltid hungrig på ny kunskap och att utvecklas då det ständigt kommer nya moden och trender att plocka upp idéer från. Bea tror mycket på kommunikation och förståelse mellan frisör och kund, det skapar dem bästa resultaten. Hon är en glad och pigg ”Early Bird” som älskar solen, gå PW’s, musik och omringas av nära och kära!

Eszter Simon Toth- Hudterapeut

Eszter är MOMENTS superduktiga hudterapeut. Hon är ytterst noggrann och tar hand om sina kunder på bästa sätt. Hos Eszter kan du boka in allt från härliga ansiktsbehandlingar till pedikyrer, vaxningar, syrabehandlingar eller en perfekt spraytan.

Eszter älskar att läsa, lära sig nya saker och ta långa promenader i skogen.

Teodor Görtz- Massageterapeut

Teo är MOMENTS fantastiska massör. Hans genuina intresse för hälsa och människokroppen gör ett besök hos honom till något speciellt. A Special Moment! Teo har utbildat sig till massageterapeut på Axelssons och är certifierad av branschrådet svensk massage.

När han inte är hos oss hänger han med sonen Kenai, eller spelar det supercoola instrumentet hang som ser ut som en blandning av wokpanna och flygande tefat.

Lowe Ridderskans- Butik

Lowe är MOMENTS egna husmor. Hon älskar att rå om kunder och medarbetare, pyssla i butiken, baka gott rawfoodfika och mixa härliga smoothies. Butiken, salongen och personalrummet skiner alltid lite extra när hon är på plats. Lowe är utbildad hudterapeut vilket gör att hon gärna svarar på dina frågor om våra behandlingar! Just nu är Lowe på mammaledighet.

Nicole - Butik

Nicole stärker upp oss i butiken. Hennes vänner brukar säga att hon är den mest stabila personen i gänget, och att hon är bra på att komma med råd.  Vi håller med! Hon älskar att hänga med sina systerdöttrar, laga middag och jobbar också ideellt i barnrättsorganisationen Maskrosbarn som coach åt ungdomar. BIG UP för det!

Jennifer Einarsson– Butik

Jennifer är MOMENTS superhärliga butikspingla med nära till skratt. Behöver du kläd- eller stylingtips? Be henne om hjälp, hon har alltid bra svar på alla frågor! Jennifer har sina rötter i Umeå men har sedan flera år bott och arbetat i Stockholm. Innan vi fick äran att rekrytera henne arbetade hon i klädbutik. På sin fritid umgås Jennifer gärna med vänner och lagar mat!