Drömmen

Välkomna!

Drömmen. Den har ju alltid funnits där för oss båda. Drömmen om den perfekta salongen, där alla bitar finns med. Allt vi själva tycker om. Tänk att få bygga ett koncept som kan få fortsätta växa och förändras tillsammans med oss.

Även om den här branschen till stor del handlar om utsidan så har det alltid varit viktigt för oss att våra kunder känner sig sedda. Att de känner sig vackra, glada och påfyllda efter ett besök hos oss på salongen. Både på insidan och utsidan. Det är en alldeles speciell stund. Därav har vi valt det engelska namnet MOMENT!

Vi älskar att bygga relationer och är genuint intresserade av människors historier. Vi är båda entusiastiska, energiska och stundtals varandras motpoler. Med våra olika bakgrunder och med stor respekt för varandras starka sidor, är vi övertygade om att vi kan ge våra kunder något mer.

MOMENT erbjuder ett genomtänkt koncept i en härlig miljö med väl utvalda varumärken, medarbetare och partners! MOMENT andas hållbarhet, så långt det är möjligt på alla plan. MOMENT månar om kunder, medarbetare och partners och vår önskan är att de ska följa oss på en lång och spännande resa. I september 2015 öppnade vi MOMENT Signalfabriken och nu till hösten 2017 är det dags för lillasyster Äppelviken att slå upp sina portar. Vi är så laddade och vår resa har bara börjat. Tänk att vi får ha så kul på jobbet!

A Sparkling Moment by us.
Elin Kringstad & Lisa Wirström

IMG_1677